​Højskoleweekend: Foredrag ved kunsthistoriker Trine Ross | Rosenvængets Sogn

​Højskoleweekend: Foredrag ved kunsthistoriker Trine Ross

Dato Lørdag d. 26. marts 2022, Kl. 13:00 til kl. 15:00

Højskoleweekend: Værk uden skaber

”Værk uden skaber” er titlen på en film af Florian Henckel von Donnersmarck, og det er samtidig et ideal, man til forskellige tider og på forskellige steder har fundet hos skabende kunstnere, fx i efterkrigstidens Tyskland. Med udgangspunkt i kunstnerens Gerhardt Richters biografi har von Donnersmarck skabt et kritikerrost fiktionsfilm om kunst, kærlighed og politik.

I løbet af denne højskoleweekend vil vi se filmen sammen (fredag) og derefter få et dybere indblik i, hvad der ligger i begrebet bag titlen samt indblik i Gerhardt Richters værker, idet vi har inviteret kunsthistoriker Trine Ross til foredrag (lørdag).

Fredag den 25. marts, kl. 16:00-20:00: Filmvisning.

Lørdag den 26. marts, kl. 13:00-15:00: Foredrag ved kunsthistoriker Trine Ross, inklusive kaffe, the og kage.

Højskoleweekenden foregår i Frihavnskirkens menighedshus, 1. sal, Willemoesgade 68.