​Koncert med Sophia HP & Veronica Mortensen | Rosenvængets Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

​Koncert med Sophia HP & Veronica Mortensen

FEB
10

​Koncert med Sophia HP & Veronica Mortensen


Dato Torsdag d. 10. februar 2022, Kl. 20:00 til kl. 21:45
Sted Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København Ø
Pris
Entré: 140 kr. / Stud. 70 kr.
​Koncert med Sophia HP & Veronica Mortensen

Koncert med Sophia HP & Veronica Mortensen 

m. kontrabassisten Elias HP og pianisten Henrik Gunde

Denne aften vil byde på en intim dobbeltkoncert med to kunstnere fra hver deres genre. I koncertens første afdeling præsenterer singer/songwriter Sophia HP sine melodiske kompositioner i samspil med kontrabassisten Elias HP, mens man i andet sæt kan opleve jazzsangerinden Veronica Mortensen fremføre sin musik sammen med pianisten Henrik Gunde. 

Den unge sanger og komponist Sophia HP inviterer lytteren ind i et intimt, musikalsk univers, hvor den stærke komposition og historiefortællingen er i højsædet. Musikken bevæger sig inden for singer/songswritertraditionen og trækker tråde til både folk og jazz. Til maj udgiver hun sit debutalbum, som er kulminationen på flere års sangskrivning og livekoncerter i både solo- og bandformat. Til dagligt studerer hun på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus.

Veronica Mortensen er en af landets mest interessante sangerinder på den danske jazzhimmel. Hendes varme og ligefremme tilgang til den nordiske jazzgenre, er højt elsket af publikummer overalt og anmeldere roser hendes udgivelser og livekoncerter til skyerne. Med fem albums i eget navn, en lang række koncerter i ind- og udland samt gæsteoptrædener i et utal af Big Bands i bagagen, er hun en særdeles velbevandret musiker. Udover at være en skattet sangerinde er hun en yderst begavet sangskriver, hvilket blandt andet har indbragt hende et hæderslegat af komponistforeningen "Danske Populær Autorer". Flere af hendes numre er desuden i rotation på DR's radiokanal P8 Jazz.