Spaghettigudstjeneste med Frihavnskirkens Pigekor | Rosenvængets Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Spaghettigudstjeneste med Frihavnskirkens Pigekor

MAJ
03

Spaghettigudstjeneste med Frihavnskirkens Pigekor


Dato Onsdag d. 3. maj 2023, Kl. 17:30 til kl. 18:30
Sted Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København Ø
Medvirkende
Sognets præster
Spaghettigudstjeneste med Frihavnskirkens Pigekor

Den første onsdag i  de fleste måneder er der spaghettigudstjeneste i Frihavnskirken kl. 17.30. Efter gudstjenesten spiser vi spaghetti med kødsovs. 

Lidt om vores spaghettigudstjenester:

Spaghettigudstjenesten henvender sig til de små børn, som ofte finder almindelige gudtjenester lange og kedelige. Det er en anderledes gudstjeneste: den er kort og uhøjtidelig og forsøger at kombinere det teologiske med det pædagogiske.  Den tager udgangspunkt i noget, vi nemt kan forholde os til og snakke om og så serveres der spaghetti med kødsovs bagefter. 

Vi synger salmer og sange, beder en bøn, og præsten fortæller en historie fra bibelen.  Formålet er at nå børnene på deres niveau, og børnene får lov til at deltage aktivt og komme med deres tanker og refleksioner i løbet af gudstjenesten. 

I en travl hverdag er det nogle gange svært at finde tid til bare at være sammen. Spaghettigudstjenesten er en mulighed ikke bare for at introducere børnene til kirken, men for at gøre det sammen som familie. Her kan børn og forældre og meget gerne bedsteforældre hygge sig sammen, få en fælles oplevelse, spise et måltid sammen -  og ikke mindst spare madlavning, borddækning, oprydning og opvask.

Kom og vær med. Vi glæder os til at se jer!