SoundOkapi | Rosenvængets Sogn

Dato Torsdag d. 26. januar 2023, kl. 20:00
Frivillig entré på 50-100 kr.

Koncert med SoundOkapi

Tyste teksturer afveksler med store, rumlige klanglandskaber. Af og til stiger intensiteten og sære støjelementer træder ind på scenen. Det hele danner et ca. en time langt elektronisk forløb af drømmende og magiske lydfortællinger.

Publikum inviteres til at lægge sig på gulvet på egne yogamåtter el.lign. for bedst at kunne gå ind i en fokuseret lytning.

Lydkunstneren SoundOkapi har udgivet 4 albums og spillet mange koncerter siden sin debut i 2020, bl.a. i flere kirker og senest på Møn Festival. Al SoundOkapis musik er 100 % improviseret i hver enkelt koncerts særlige NU og realiseret gennem synthesizere fra bl.a. Sequential og Haken tilsat loops og effekter.

Der er i princippet gratis adgang til koncerten, men man er velkommen til at give en frivillig entré på 50-100 kr. Læs om SoundOkapi Aka Flemming Chr. Hansen på soundcloud.com/soundokapi