Sommerkoncert med Canto Novo | Rosenvængets Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sommerkoncert med Canto Novo

JUN
21

Sommerkoncert med Canto Novo


Dato Tirsdag d. 21. juni 2022, kl. 20:00
Sted Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København Ø
Pris
Gratis
Sommerkoncert med Canto Novo

Sommerkoncert med Canto Novo Koret 

Canto Novo koret er et velfungerende amatørkor med snart 30 år i bagagen. Koret har historisk rekrutteret sin største medlemsskare fra Novo Nordisk. Syngende kemiingeniører, dyrlæger, laboranter, sygeplejersker, biokemikere og kommunikationsmedarbejdere har et fritidsfælleskab i kormusikken. Korets særkende er at vi helst favner så bredt som muligt: vi synger alt fra klassisk over viser til pop og rock og jazz, med og uden klaverakkompagnement. Koret synger hvert år sommer- og julekoncert i Frihavnskirken på Østerbro, men optræder også gerne ad hoc.

Ved årets sommerkoncert kan publikum bl.a. høre rytmiske værker af Billy Eilish, Westlife, og Prince, men også revygenren kommer vi forbi, og lidt klassiske sommersange hører sig også til. Endelig samles der sammen til et lille grand prix tema også.

Korets dirigent Thomas Lynnerup Jakobsen har stået i spidsen for koret siden 2004 og arbejder i det daglige som lektor i musik og engelsk ved Nørre Gymnasium. Han arbejder her også med ungdomskor, og han laver størstedelen af korets arrangementer.