Københavns Bachkor | Rosenvængets Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Københavns Bachkor

JUN
20

Københavns Bachkor


Dato Mandag d. 20. juni 2022, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Sted Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København Ø
Pris
Gratis
Københavns Bachkor

Københavns Bachkor, som fylder 50 år i år, er et ambitiøst og aktivt klassisk koncertkor under ledelse af dirigent Jan Scheerer. Bachkoret synger klassisk kormusik, både store oratorieværker og a-cappella, og er bl.a. kendt for sin årlige opførelse af Bachs Juleoratorium i Holmens Kirke. Koret består af ca. 40 sangere.

Et af korets kendetegn er det intensive og dybtgående arbejde med musikkens intention og udtryk. Toner og sprog indgår en tæt forbindelse – ligeså fortættet som det fælles rum, der opstår i partnerskabet mellem kor og dirigent. Dermed er der lagt grobund til helt særlige øjeblikke af indlevelse, udtryk og samvær under koncerterne – et nærvær, som drager vores publikum ind i musikkens vidunderlige univers.

Ved koncerten i Frihavnskirken fejrer Bachkoret sommeren med sange om sommerens ankomst i årshjulet og om sommerkærlighed – med værker af Britten, Schultz, Alfvén, Brahms m.fl. samt den fortrøstningsfulde motet ”Fürchte dich nicht” af J. S. Bach.Programmet bliver flankeret af klavermusik af Franz Schubert..