Københavns Bachkor sommerkoncert | Rosenvængets Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Københavns Bachkor sommerkoncert

JUN
20

Københavns Bachkor sommerkoncert


Dato Mandag d. 20. juni 2022, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Sted Frihavnskirken, Willemoesgade 68, 2100 København Ø
Pris
Gratis
Københavns Bachkor sommerkoncert

Københavns Bachkor, som fylder 50 år i år, er et ambitiøst og aktivt klassisk koncertkor under ledelse af dirigent Jan Scheerer. Bachkoret synger klassisk kormusik, både store oratorieværker og a-cappella, og er bl.a. kendt for sin årlige opførelse af Bachs Juleoratorium i Holmens Kirke. Koret består af ca. 40 sangere.

Et af korets kendetegn er det intensive og dybtgående arbejde med musikkens intention og udtryk. Toner og sprog indgår en tæt forbindelse – ligeså fortættet som det fælles rum, der opstår i partnerskabet mellem kor og dirigent. Dermed er der lagt grobund til helt særlige øjeblikke af indlevelse, udtryk og samvær under koncerterne – et nærvær, som drager vores publikum ind i musikkens vidunderlige univers.

Ved koncerten i Frihavnskirken fejrer Bachkoret sommeren med sange om sommerens ankomst i årshjulet og om sommerkærlighed – med værker af Britten, Schultz, Alfvén, Brahms m.fl. samt den fortrøstningsfulde motet ”Fürchte dich nicht” af J. S. Bach.Programmet bliver flankeret af klavermusik af Franz Schubert..