Morgenyoga | Rosenvængets Sogn

Morgenyoga

Dato Onsdag d. 15. december 2021, Kl. 08:15 til kl. 09:15
Sted Lutherkirken, Randersgade 3, 2100 Københavns Ø

Velkommen til yoga i Lutherkirken onsdag morgen

Med fokus på åndedrættet og i arbejdet med enkle fysiske yogaøvelser vækker vi morgenkroppen sammen med yogalærer Lotte Ebsen Sjøstedt i Lutherkirkens stemningsfulde rum. Vi begynder eller slutter med en bøn. Kom og vær sammen med os andre onsdag morgen kl. 8:15-9:15.

Husk yogamåtte og et lille tæppe.

Lotte Ebsen Sjøstedt bor i Rosenvængets Sogn og har levet hele sit voksne liv på Øbro sammen med sin mand og to børn. Udover sin akademiske levevej har hun de seneste 12 år undervist i yoga. Hun inddrager og bruger gerne det nærvær og den eftertænksomhed yogaøvelserne giver mulighed i alt hvad hun foretager sig i sit liv. Se gerne mere på balanse.dk