Operettekompagniet | Rosenvængets Sogn

Sted Lutherkirken, Randersgade 3, 2100 Københavns Ø
Entré 150 kr. - billetter fås på www.operettekompagniet.dk/billetsalg

JUL med OperetteKompagniet

Det er endelig blevet den tid på året - og traditionen tro synges og spilles højtiden ind med saligt indhold.

Julen har i den grad tonernes velsignelse, og de klinger med hvert sit budskab om fred mellem mennesker og taknemmelighed for dét, vi har.

Der jongleres med det kendte og det mindre kendte, altid i glansfulde harmonier, på alverdens sprog - og det hele kulminerer med det fællesskab, som bringer varmen ind i en kold tid og gør december til hjerternes måned!

I år har Carol Conrad og Thomas Peter Koppel, alias OperetteKompagniet, inviteret to engle, en dansk og en norsk: ingen ringere end henholdsvis Signe Asmussen og Vibeke Kristensen. Såvel de kirkelige som de verdslige opusser ligger aldeles mundret i begges røster, når de ufortrødent indtager kirkerummets omfavnende akustik.

Fra alle os til alle jer …

Varighed: 1 1/2 time

Pris: 150,-

Billetter: www.operettekompagniet.dk/billetsalg <http://www.operettekompagniet.dk/billetsalg>